Hoe het werkt

FAIR zorgt ervoor dat jij kan doen wat je het beste doet: ondernemen. De rest regelen wij. Van advies over het bijhouden van je kasboek tot het doen van je aangiftes: we staan voor je klaar. Ons stappenplan:

1. Intake

We beginnen met een gratis intake

We beginnen met een gratis intake. Tijdens dit gesprek willen we je graag leren kennen en meer te weten komen over je onderneming. Samen bespreken we je behoeften en geven we een indicatie van welk plan het beste bij je past.

2. Offerte

Een opmaat gemaakte offerte

Na de intake krijg je van ons een offerte. Deze wordt voor jou op maat gemaakt. Hierin staat duidelijk welke diensten wij je aanbieden tegen welk tarief. Zo weet je gelijk waar je aan toe bent!

3. Toegang tot software

Toegang tot eigen omgeving in ons boekhoudsysteem

Als we gaan samenwerken, geven we je een login voor je eigen omgeving in ons boekhoudsysteem. Hierin kun je de facturen, bonnen en mutaties direct vanaf je laptop of telefoon uploaden. Wil je het liever mailen of fysiek langsbrengen? Dat mag natuurlijk ook!

Wij verwerken de administratie die toegestuurd wordt en zullen deze controleren. Als we vragen hebben nemen we contact met je op. Wij doen periodiek de aangiften die voor jou van toepassing zijn. Natuurlijk kun je bij onduidelijkheden en vragen altijd contact met ons opnemen.

4. Jaarcijfers

Een gesprek over de jaarcijfers van je onderneming

Als je behoefte hebt aan een gesprek over de jaarcijfers van je onderneming, kunnen we dit na afronding van het boekjaar inplannen. Hierdoor heb je een goed inzicht in de financiƫle positie van je onderneming. Als je dit niet interessant vindt, doen we het niet, maar zullen we ervoor zorgen dat je de jaarcijfers in je mailbox ontvangt.

5. Inkomstenbelasting

Wij gaan je inkomstenbelasting voor je doen

Na afronding van de jaarcijfers gaan wij de inkomstenbelasting doen. Uiteraard zullen we hierin alle juiste aftrekposten toepassen en ervoor zorgen dat de belastingaanslag zo voordelig mogelijk uitkomt voor jou.

6. Achterstallige administratie

Achterstallige administratie wegwerken

Mocht je nog achterstallige administratie hebben die verwerkt moet worden, kunnen wij je hierin ook helpen. Hiervoor kunnen we een apart tarief afspreken en meenemen in de offerte.