Eerlijk en transparant

Met Fair kost je boekhouding geen tijd, maar houd je juist tijd over voor het echte ondernemen! We leggen je aan het begin van onze samenwerking uit wat we gaan doen en zoeken hierbij het beste pakket voor jou. Zo begrijp je wat er gaat gebeuren en kun je jouw administratie met een gerust hart in onze handen leggen.

Fair is een sociale onderneming

Door met Fair te werken maak je niet alleen je administratie een stuk gemakkelijker, je draagt ook je steentje bij aan de re-integratie van een kwetsbare doelgroep: Fair is een sociale onderneming van stichting Dignita. Wij geven ondersteuning en bieden trainingsprogramma’s aan aan een kwetsbare doelgroep. Op die manier helpt stichting Dignita deze mensen om weerbaarder te worden terwijl ze re-integreren op de arbeidsmarkt en in de maatschappij. Dit wordt mogelijk gemaakt door de sociale ondernemingen van stichting Dignita. In Nederland hebben wij vier brunchrestaurants onder de naam Dignita en administratiekantoor Fair.

Vanuit Fair is er een module administratie opgenomen in het trainingsprogramma. Het administratiekantoor biedt werkervaringsplekken voor de deelnemers uit het trainingsprogramma, waardoor zij kunnen uitstromen naar een betaalde baan in deze sector.